Verzending

Verzending
Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling wordt bezorgd?
Op de productpagina van elk artikel staat de verwachte levertijd, maar het kan zijn dat het door drukte wat langer duurt. Om te zorgen dat uw bestellingen in goede orde worden afgeleverd werkt BeddenDiscounter samen met professionele logistieke partners en professionele vervoerders zoals PostNL en DPD. & een meubel montage bedrijf

Het heeft helaas geen zin om contact op te nemen met de klantenservice met de vraag waar uw bestelling blijft, als de verwachte levertijd van uw bestelling nog niet is verstreken. U ontvangt in alle gevallen automatisch een e-mail zodra uw product onderweg is naar u.
Als de verwachte levertijd van de levering nog niet is verstreken, heeft het dan zin om contact op te nemen met de klantenservice voor een update?
Nee, BeddenDiscounter is op dat moment samen de logistieke partner uw levering aan het verwerken. U krijgt in alle gevallen automatisch een e-mail zodra uw product onderweg is vanuit ons magazijn naar u. In sommige gevallen zal de leverancier rechtstreeks het product naar u versturen.
Kan ik het afleveradres nog wijzigen?
U kunt 12 uur na uw bestelling het afleveradres van uw verzending nog wijzigen. Stuur in dat geval altijd een e-mail naar 'Klantenservice@BeddenDiscounter.com' met daarin uw ordernummer en de wijziging van het afleveradres.
Door wie wordt mijn bestelling geleverd?
We werken samen met verschillende bezorgdiensten, afhankelijk van de grootte van het pakket en van het merk wordt je bestelling geleverd door DPD, Bpost of onze eigen transporteur. Het is helaas niet mogelijk om zelf een vervoerder te kiezen.
Wat kost de levering van de producten?
De verzendkosten staan vermeld bij het product en bij sommige producten rekenen wij zelfs geen verzendkosten! De normale verzendkosten bedragen 7,95 EURO. Voor groot meubilair (bv. eettafels/zitbanken) gelden product-specifieke tarieven.
Kan ik mijn bestelling ophalen?
Helaas is het niet mogelijk om bestellingen op te halen. Ons kantoor zit in Haarlem en wij hebben magazijnen door het hele land. Hierdoor kan het zijn dat we jouw bestelling eerst moeten samenvoegen voordat deze verzonden kan worden. Om onduidelijkheden te voorkomen is het daarom niet mogelijk om bestellingen op te halen.